Sard Kopenhagen – naturlige hudplejeprodukter

Er du på udkig efter en helt ny hudplejeserie? Ønsker du produkter, der er rene og naturlige? Så bør du prøve Sard Kopenhagen.

Sard Kopenhagen er hud- og kropspleje til dig, der leder efter rene, naturlige og milde produkter. Alle Sard Kopenhagen produkter er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, og går derudover ikke på kompromis med effektivitet og luksus. Produkterne fra Sard Kopenhagen er opbygget af helt bestemte basisolier – arganolie, mandelolie og abrikoskerneolie. Produkterne er både fugtgivende, nærende, plejende og utrolig effektive, og du får altså en simpel alt i én løsning, der er nem at inkorporere i en travl hverdag.

Udvalget er stort, og af netop den grund har du rig mulighed for at skabe din helt egen hudplejerutine.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alle produkterne fra Sard Kopenhagen.

Et hav af produkter fra Sard Kopenhagen

Sard Kopenhagen er et brand, der udelukkende udvikler enkle og milde produkter til de forskellige hudtypers behov. Blandt udvalget finder du således både produkter til rens, pleje, næring, fugt og genopbygning af huden, som både fungerer til ansigt og krop.

Dette brand er også det helt rette for dig, hvis du ønsker at passe på miljøet. Alle produkternes emballage er nemlig organisk nedbrydeligt, så produkterne hele vejen rundt er med til at skåne miljøet. Blandt de mest populære produkter finder du bl.a. Sard Kopenhagen arganolie og Sard balancing shampoo.

Du finder også en Sard Kopenhagen sugekop til ansigtet. Dette bruges til, det man kalder cupping, hvilket er den absolut mest effektive behandling til dig, der ønsker at få sundere bindevæv. Derudover fjerner den også ophobede affaldsprodukter samt forbedrer din blodcirkulation. Allerede efter et par dages behandling vil du kunne se forskel. Du vil bl.a. kunne ane dannelsen af nye hudceller, opstramning og marketing af huden. Med dette vil din hud få mere glød og være synlig mere stram og frisk at se på.    

Dette er altså den perfekte hudplejeserie for dig, der er gravid, og som ikke ønsker at tilføre farlige kemikalier på din hud, så gå på opdagelse blandt det store udvalg og gør noget godt for din hud.