Sikker søfart med signalflag i høj kvalitet

Ohøj. Alle mand til bagbord. Drømmer du også om at stævne ud i din egen båd på eventyr? Først må du kende til de vigtigste signalflag. Det er nemlig dem, bådene bl.a. kommunikerer med. Og hvis du allerede sejler, men skal have dine flag opdateret, så læs med her. Langkilde & Søn er leveringsdygtige.

Signalflag er de små flag, som skipper flager med. Han kan på den måde fortælle, om båden har en særlig hensigt. De små flag har forskellig betydning afhængigt af, hvordan de placeres eller om de placeres alene eller i serie.

Langkilde & Søn forhandler de internationale signalflag, som er de mest udbredte.

Signalflag skaber sikker søfart

Det er bare med at få investeret i dine signalflag. Og så er det ombord.

Nogle signalflag fortæller, at skibet har dykket ude, så man skal være varsom. Andre flag fortæller om farligt gods eller at skibet ønsker at foretage en bestemt manøvre.

På den måde er signalflag med til at gøre livet på vandet mere sikkert . Kommunikationen er i top med flag fra Langkilde & Søn. De er lavet af slidstærkt materiale, som holder til både vejr og vild vestenvind.

Bedre end morsekode – Derfor bør du bruge signalflag

Signalflag har kraftige farver og figurer som ikke kan misforstås. Derfor er det bare frem med kikkerten og kommunikere med flagene.

På Langkilde & Søns hjemmeside er der den fineste oversigt over flagenes betydning, så du har hele kataloget klar, når skibet stævner ud.

Alle flag beskriver vigtige situationer, som enhver søfarer kan få behov for. Selvfølgelig ikke mand over bord, men vi kan vel aldrig gå med nok livrem og seler.

Det sjove, legesyge signalflag

Man kan også drille lidt med signalflag. Det hele er ikke ramme alvor, selvom signalflag er kaptajnens vigtige værktøj.

Vi kender alle sørøverflaget. Det sort-hvide flag med et farligt dødningehoved. Og hvem vil ikke på godmodig maner være de syv haves mest berømte sørøver. Hos Langkilde & Søn tilbyder de et lille udvalg af legesyge piratflag, som kan pryde dit skib.

Hvorfor ikke også lave lidt ballade, når bølgerne bringer dig ud på sejlereventyr? Måske får du kontant besked igen fra den anden jolle i horisonten, og det er starten på en sjov fortælling.

Nu er du i hvert fald rede til at indtage havet af forskellige signalflag.