Skab et unikt look med 2ND Day

Søger du nogle edgy styles i lækre materialer til nogle overkommelige priser? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Alt dette får du nemlig når du shopper hos 2ND Day. De har et stort udvalg af en masse fede styles og du kan også finde de meget populære bukser fra 2ND Day og det er både jeans, sweatpants og leggings. 2ND Day er et dansk design når det er bedst, hvilket også betyder at du finder et stort udvalg af produkterne. Du kan finde et stort udvalg både online, men også i den fysiske butik. Da udvalget er stort, betyder det også at du med sikkerhed finder noget, som passer helt perfekt til dig. Ønsker du derfor at finde nogle lækre style og tilføje noget nyt til din garderobe? Så skal du med sikkerhed gå ind i udvalget fra 2ND Day. Du vil ikke komme til at fortryde det.

2ND Day – Dansk mode med et unikt udtryk

2ND Day er en udspringer fra nogle af de mest anerkendte danske brands, DAY Birger et Mikkelsen. De to brands udskiller sig dog væsentligt i deres udtryk. DAY står for den mere klassiske stil, hvor 2ND Day er den lidt vildere, oprørske lillesøster. Der er mere fokus på materiale som denim og læder og kollektionerne er designet med en mere edgy og rå stil. Er du dog ikke så meget til den vovede stil, så kan du med fordel bruge mere rå styles, som kontraster i et mere klassisk outfit. En hoodie kan f.eks. nemt styles med et par pæne bukser og sko, lidt ligesom at en nederdel i læder nemt kan gå til en feminin skjorte. Der er derfor mange muligheder når det kommer til tøj fra 2ND Day.

2ND Day jeans er et must have i garderoben

Der er mange ting, der er uundværlige i garderoben og en af dem er også et par jeans fra 2ND Day. Der får du nemlig et par alsidige jeans i en helt vild god kvalitet. 2ND Day har et stort udvalg af jeans og det er derfor at du med sikkerhed finder nogle, der passer helt perfekt til dig og dit behov.