Skab hyggelige hvilepladser i haven

Haven kan være et vaskeægte frirum. Det er her mange finder stor ro og kan tage et velfortjent hvil efter en lang dag. Derfor kan det også være en stor fordel at indrette haven med forskellige hvilepladser rundt omkring, så man altid har et sted og slå benene op og eventuelt nyde en velfortjent fyraftensøl.

Indret med solsenge og loungemøbler

Enhver terrasse fortjener naturligvis et havemøbelsæt hvor man kan nyde mange gode grillmåltider. Men det kan også være en fordel at indrette med nogle mere afslappende møbler såsom en loungsofa, hvor man kan slingre sig efter en lang dag. Det kan også være en solseng, hvor man kan nyde de dejlige varme solstråler.

Når man indretter haven i forskellige rum, kan det skabe en hyggelige atmosfære, og der kan være plads til mange mennesker – hvor man også kan nyde en god bog i hængekøjen mens børnene leger med deres kammerater i den anden ende af haven. Opstil gerne nogle buske, læhegn eller store planter for at skabe disse fine rum i haven.

Det perfekte møbel til både store og små haver

Hvis du ikke har verdens største have og eventuelt er bosat i et rækkehus, så kan det være en god idé at investere i en havebænk. Denne fylder ikke meget og du kan placere den op ad en mur og flytte den rundt i haven lige præcis hvor du ønsker. Derudover er det også en god måde hvorpå du kan skabe nogle flere siddepladser, hvis der pludselig kommer uventet gæster.

En havebænk er også fremragende til en altan, hvor man ofte ikke har meget plads at gøre godt med. Du kan med fordel pifte bænken op med en hyggelig hynde og nogle varme puder. På denne måde kan du gøre brug af havebænken hele året rundt og tage et dejligt hvil ude i naturen.