Skab hyggelige hvilepladser i haven

25. august 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Haven kan være et vaskeægte frirum. Det er her mange finder stor ro og kan tage et velfortjent hvil efter en lang dag. Derfor kan det også være en stor fordel at indrette haven med forskellige hvilepladser rundt omkring, så man altid har et sted og slå benene op og eventuelt nyde en velfortjent fyraftensøl.

Indret med solsenge og loungemøbler

Enhver terrasse fortjener naturligvis et havemøbelsæt hvor man kan nyde mange gode grillmåltider. Men det kan også være en fordel at indrette med nogle mere afslappende møbler såsom en loungsofa, hvor man kan slingre sig efter en lang dag. Det kan også være en solseng, hvor man kan nyde de dejlige varme solstråler.

Når man indretter haven i forskellige rum, kan det skabe en hyggelige atmosfære, og der kan være plads til mange mennesker – hvor man også kan nyde en god bog i hængekøjen mens børnene leger med deres kammerater i den anden ende af haven. Opstil gerne nogle buske, læhegn eller store planter for at skabe disse fine rum i haven.

Det perfekte møbel til både store og små haver

Hvis du ikke har verdens største have og eventuelt er bosat i et rækkehus, så kan det være en god idé at investere i en havebænk. Denne fylder ikke meget og du kan placere den op ad en mur og flytte den rundt i haven lige præcis hvor du ønsker. Derudover er det også en god måde hvorpå du kan skabe nogle flere siddepladser, hvis der pludselig kommer uventet gæster.

En havebænk er også fremragende til en altan, hvor man ofte ikke har meget plads at gøre godt med. Du kan med fordel pifte bænken op med en hyggelig hynde og nogle varme puder. På denne måde kan du gøre brug af havebænken hele året rundt og tage et dejligt hvil ude i naturen.

Relateret Artikler

Lav din egen plakat

Lav din egen plakat

Har du brug for at bevare dine minder med en du holder af? Så er en lav din egen plakat helt sikkert noget for dig. Lav din egen plakat med alle dine yndlingsbilleder fra nogle helt uforglemmelige stunder som du har haft med din familie, kæreste, dine venner,...

Stearin- og kertelys er hyggelige i hjemmet – men husk indeklimaet

Stearin- og kertelys er hyggelige i hjemmet – men husk indeklimaet

Stearin- og kertelys skaber et hyggeligt miljø i hjemmet og er uundværlige til hyggelige aftener med familie og venner gennem hele året. Ordet stearinlys associerer mange med familiearrangementer og varm kakao om vinteren. Stearin- og kertelys findes også ofte på...

Gem din gamle radiator af vejen med en diy radiatorskjuler

Gem din gamle radiator af vejen med en diy radiatorskjuler

Er du træt af at se på din gamle radiator? Leder du efter noget, der kan gemme den af vejen og samtidig tilføje noget til indretningen? Så bør du anskaffe dig en diy radiatorskjuler. Mange ældre hjem har stadig radiatorer fra den tid, hvor det blev bygget. I dag ser...