Skab hyggelige rammer med interiør fra Ib Laursen

Ib Laursen er til dig, der ønsker at skabe hyggelige omgivelser i hjemmet eller en lille hyggelig oase udenfor. Hos Ib Laursens univers kan du få alt fra småmøbler, vaser, potteskjulere, tæpper samt meget mere endnu. Alt dette kan du tjekke ud på deres hjemmeside nordichouse.dk, hvor de sælger produkter til enhver smag om det så er romantisk, boheme eller ikke mindst moderne. Hvis dette skulle friste, kan du lige nu på Ib Laursens hjemmeside netop få en 10% velkomstrabat, ved blot at tilmelde dig deres nyhedsbrev via mail, hvorefter koden vil blive sendt til dig.

Ib Laursen tilbyder inden- og udendørs interiør til billige penge

Hos Ib Laursen kan du få alt, hvad du skal bruge af pynteting til overkommenlige priser. Det kræver nemlig ikke mange penge at skabe et hjem, hvor der er tænkt over detaljerne, hvilket Ib Laursen er et glimrende bevis på. Hvis du er på udkig efter sæson orienteret produkter, kan du netop tage et kig på hjemmesiden, da IB Laursen ofte er hurtig til at spotte trends, dette er en fordel for dig der er på budget eller blot ønsker at prøve nogle af disse trends af. Ydermere skaber Ib Laursen også mange produkter som er tidsløse, hvor de kan bruges i mange år og med forskellige sammensætninger.

Ib Laursen har fokus på natur

Mange af Ib Laursens fine produkter er kendetegnet ved materialerne, bambus, jute og træ, som alle er naturmaterialer. For tiden er det rigtig populært at tage naturen med indenfor, da dette er med til at skabe rolige omgivelser i hjemmet, som mange værdsætter i en travl hverdag. Du kan med fri fantasi blande naturmaterialerne sammen eller style dem med deres mange andre produkter. Du kan med fordel smide et et smukt Ib Laursen tæppe og nogle fine Ib Laursen pyntepuder ovenpå dine møbler i natur materiale, for at skabe et hyggeligt balanceret look. Det bliver altså meget nemt at skabe lige den atmosfære i dit hjem, som du går og drømmer om med det store sortiment af produkter til billige penge.