Slew drives – langsom rotering

6. april 2021

Sponseret indlæg

Mangler du en enhed, som kan hjælpe dig med at få noget til at rotere langsomt? Så er det måske et slewdrive, du skal have fat i.

Med Slew drives kan din maskine roterer med max. 1 omdrejning i minuttet. Slew drives er en alsidig løsning med mange muligheder, som kan bruges til både horisontal og vertikal montering.

Slew drives er roterende enheder, som består af et kugleleje med udvendig fortanding og en snekke samlet i et hus. En snekke er en udveksling mellem et tandhjul og en gevindstang. Tandhjulets tænder i indgreb med fremspring og fordybninger i snekkens gevind, således at hjulet drejes én tand frem (eller tilbage) for hver hele omdrejning, snekken foretager. Gearet drejer drejningen med stor præcision og giver derfor mulighed for jævn rotation og maksimal indsats. Snekken gør slewdrivet selvlåsende. Slew drives kan drives hydraulisk, manuelt eller med en el-motor.

Dit valg af Slew drives afhænger af maskintype og funktion.
Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Slew drives.

Sådan holder du dine Slew drives ved lige

Slew drives bruges mange forskellige steder og med mange forskellige funktioner. De bruges eksempelvis på mandskabslife med kontinuerlig rotation, på løfteborde til rotation af emner, på trucks til rotatorer – tømning af containere, langsom rotation med maksimalt en omdrejning i minuttet, til horisontal og vertikal montering og til solceller for automatisk rotation med solen.

Det er vigtigt, at du passer godt på og vedligeholder dine Slew drives, således at de kan yde det maksimalt bedste for dig. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at smøre snekken, lejerne og raceway jævnligt. Arbejdsforholdene afgør naturligvis intervallerne for vedligeholdelse:

  • Tørre og renlige forhold – hver 400. time eller en gang om året
  • Varienrende arbejdsforhold – hver 200. time eller en gang hver sjette måned
  • Arbejdsforhold ved hav, tunneller mm. – hver 100. time eller en gang hver tredje måned

Uanset hvad dit formål bør være, så kan du med garanti finde den helt rigtige slewdrive til din industri, og du vil opdage, at Slew drives er helt essentielle for langt de fleste industrier.

Relateret Artikler

Sådan laver du din egen WordPress webshop

Sådan laver du din egen WordPress webshop

WordPress webshop er en fantastisk måde at starte din online virksomhed på. Det er en platform, der giver dig mulighed for at oprette en fuldt funktionsdygtig wordpress webshop på kort tid, uden at du behøver at bruge en formue. Lav din egen hjemmeside Den første...

Laptop leasing – Få en pc på markedets bedste vilkår

Laptop leasing – Få en pc på markedets bedste vilkår

Laptop leasing er en smart løsning, hvis du er på udkig efter en ny computer, men ikke gerne vil betale en stor sum penge på én gang. Det er også den perfekte løsning, hvis du vil have højt ydende pc på markedets bedste vilkår. I dag vil jeg fortælle dig, hvad laptop...