Slip af med aldringstegn og fremhæv det smukke

Er det her en artikel for dig? Ja, hvis du som så mange af os andre går med et brændende ønske om at vinke farvel til de mere ucharmerende aldringstegn som eksempelvis de kære bekymringsrynker mellem øjenbrynene, der nu engang kommer med tiden.

Vi kan lige så godt komme med pointen her med det samme. Først og fremmest skal du selvfølgelig tage dig godt af din hud. Beskyt dig mod solen, sørg for masser af fugt og få renset godt i hverdagens rutiner for hudpleje. Men nogle gange er det bare ikke nok. Her kan botox fjerne aldringstegn som bekymringsrynker.

Rynker og fine linjer er en naturlig del af livet og er som sådan ikke noget, du skal være ked af. Men rynker kan også blive så dominerende og dybe, at de overtager de udtryk i ansigtet. Måske ser du altid træt eller bekymret ud. Hvem har dog lyst til det? Så er det alligevel bedre at udglatte rynkerne og måske få lidt mere af den friske og ungdommelige glød tilbage i ansigtet. Du skal være glad for dit spejlbillede hver eneste dag. Måske ikke som det første, når du vågner, men når du lige har fået en chance for at rette pudemærkerne på kinden ud.

Populær og effektiv behandling af rynker

Behandling med botox er både populært og effektivt. Og det er bestemt ikke uden grund. Når det handler om at udglatte de dybe linjer mellem øjenbrynene – det klassiske 11-tal, handler det om at få musklerne til at slappe af. Når musklerne trækker sig sammen, folder huden og rynker opstår. Det er den korte forklaring. Ved at injiceres blot en lille dosis af botulinum toxin – det egentlige indhold i Botox og Azzalure – får musklen mulighed for at slappe af.

Du kan godt se, at det lyder både hurtigt og nemt, ikke? Netop derfor er Botox gennem de seneste år blevet en populær behandling på de danske kosmetiske klinikker. Behandlingen anbefales naturligvis til bekymringsrynker men også andre udfordringer med rynker og fine linjer. Det kan eksempelvis være rynker omkring munden eller panderynker. Derudover kan Botox i nogle tilfælde også bruges til kontouring i ansigtet. Hvis du gerne vil have mere fylde eksempelvis.

Professionelle behandlere

Behandling med Botox skal udføres af professionelle. Det kræver en forundersøgelse ved en læge tilknyttet din kosmetiske klinik. Herefter kan selve behandlingen udføres af lægen selv eller en kosmetisk sygeplejerske. Du kan blandt andet finde en kosmetisk klinik i Herning.

Husk at tænke dig godt om inden, du går i gang med Botox. Det kan være, at dine problemer kan løses på anden vis og sørg for at få professionel rådgivning, så du kender alle risici.