Smuk New Yorker væg fra First Floor CPH

Er du interesseret i at skifte en kedelig gipsvæg ud med en smuk glasvæg hos First Floor CPH? First Floor CPH producerer glasvægge efter mål, sådan at det kun er din fantasi, der sætter grænser for hvor meget lys, du kan lade falde gennem dit hjem. Læs videre her, hvis du vil høre mere om den praktiske New Yorker væg prisberegner eller udvalget af glasvægge.

Beregn prisen på en New Yorker væg hos First Floor CPH

For nogle kan det at installere en New Yorker væg virke som et stort projekt. Derfor har First Floor CPH gjort processen en smule nemmere for dig – på www.firstfloorcph.dk finder du nemlig en New Yorker væg prisberegner. Beregn prisen her, og kom et skridt tættere på at føre din drøm ud i livet. En New Yorker væg prisberegner gør det muligt for dig at få et overslag på din fremtidige glasvæg. Du behøver blot at kende højde og bredde samt hvilke type materialer og design, du er interesseret i. Denne New Yorker væg prisberegner bruger nemlig både dine mål og dine ønsker angående dørtype, håndtag og lakering til at give et prisoverslag. Med en New Yorker væg prisberegner er det derfor utroligt let at vurdere sine behov i forhold til pris, sådan at hverken skråvægge, fugtige eller snævre områder behøver at være noget problem.

Flotte glasvægge til det moderne hjem

First Floor CPH går meget op i at levere en god service, hvilket ikke bare betyder, at du er godt informeret under udformningen, men også god kvalitet når det gælder materialer og produktion. En glasvæg fra First Floor CPH produceres på egne stålværksteder af håndværkere, der har passion for deres arbejde. Dette betyder, at din nye glasvæg altid er i speciallavet størrelse og form – uanset om den er 25 meter lang eller små 50 centimeter. En glasvæg omfatter desuden lidt flere muligheder end den føromtalte New Yorker væg. For eksempel kan en glasvæg i messing bruges til badeværelset, men det er også muligt at benytte New Yorker looket til diverse reposer og trapper. Ligegyldigt hvilken løsning du interesserer dig for, vil professionelle håndværkere altid komme forbi for at måle, oplyse og forventningsafstemme, sådan at du kan vide dig sikker på præcis den løsning, I kommer frem til. Du kan dog vide dig sikker på en ting med en glasvæg fra First Floor CPH. Du får mere lys og et smukt interiør! De flotte metal- og glaskonstruktioner, der udgør en glasvæg, er nemlig perfekte som afbræk i mange moderne hjem, der ofte består af få større rum med hvide vægge.

Læs meget mere om de mange muligheder, services og New Yorker væg prisberegneren på www.firstfloorcph.dk.