Spar mange penge på dit energiforbrug med en varmeveksler

28. oktober 2020

Sponseret indlæg

Er din bolig tilsluttet fjernvarme, og ønsker du at spare penge på opvarmningen af dit brugsvand? Så bør du måske investere i en varmeveksler.

Sætter du en varmeveksler i forhold til en varmtvandsbeholder, løser den varmeveksler nemlig alle dine problemer. Den bruger kun energi, når du rent faktisk skal bruge det varme vand. Derudover har en varmeveksler ikke en beholder med varmt vand, som den skal holde varmt.

Med en varmeveksler kan du faktisk spare helt op til 40% på dit samlede energiforbrug. Du opnår den helt store energibesparelse af en varmeveksler ved at anvende fjernvarmen til at opvarme dit brugsvand, samt at du kun opvarmer dit brugsvand, når du har brug for det. Derved opnår du en besparelse ved, at fjernvarmen er billigere end elforbruget til at opvarme dit brugsvand. Derudover opnår du en besparelse, da du ikke vil have et depot af varmt vand, som skal bruge energi på at blive holdt varmt. Det er nemlig sådan, at størstedelen af energiforbruget til varmtvandsbeholderen går til at holde vandet varmt.

Ønsker du at anvende en varmeveksler, så skal du naturligvis ikke tænke på at skulle montere den selv. Så hvis det lyder som noget for dig at spare penge, så kan du her få installeret din egen varmeveksler.

Sådan fungerer en varmeveksler

Det er ligegyldigt, hvor meget vand du bruger, da varmtvandsbeholderen altid indeholder den samme mængde af varmt vand, også selvom du ikke bruger det. En varmeveksler varmer først vandet op, når du tænder for den varme hane. Med andre ord, så vil du aldrig løbe tør for varmt vand, hvilket du kan risikere at gøre, hvis du bruger for meget vand fra din varmtvandsbeholder.

Du undgår desuden også de sundhedsmæssige udfordringer, som der kan opstå ved vand, der bliver opbevaret i en varmtvandsbeholder. Udover at du kan få en varmeveksler til dit brugsvand, så kan en varmeveksler også anvendes til at opvarme vandet i dine radiatorer samt gulvvarme.

Du kan altså spare penge på at udskifte din varmtvandsbeholder med en varmeveksler, og samtidig få et mere kontrolleret vandforbrug.

Relateret Artikler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Det er nemt at gå til en butik og købe de møbler, du har brug for. Der er dog flere fordele ved at lave dine egne møbler i stedet. Når du laver dine egne møbler, har du fuld kontrol over design, materialer og finish. Mange tror, at det kan være svært at lave sine egne...

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Huslige gøremål er måske ikke altid det sjoveste og mest spændende, når processen står på. Det kan gælde eksempelvis madlavning og rengøring af huset – eller sågar det at slå græs og klippe hæk i haven. Det kan måske også virke uoverskueligt at få tømt...

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

SevenSpoons leverer håndlavede, dansk designede knive i høj kvalitet, der udvikles med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og et godt håndværk. Se udvalget af de populære Damaskus knive og Damaskus knivsæt deres webshoppen. Forkæl dig selv og dit køkken med en...