Spar mange penge på dit energiforbrug med en varmeveksler

28. oktober 2020

Sponseret indlæg

Er din bolig tilsluttet fjernvarme, og ønsker du at spare penge på opvarmningen af dit brugsvand? Så bør du måske investere i en varmeveksler.

Sætter du en varmeveksler i forhold til en varmtvandsbeholder, løser den varmeveksler nemlig alle dine problemer. Den bruger kun energi, når du rent faktisk skal bruge det varme vand. Derudover har en varmeveksler ikke en beholder med varmt vand, som den skal holde varmt.

Med en varmeveksler kan du faktisk spare helt op til 40% på dit samlede energiforbrug. Du opnår den helt store energibesparelse af en varmeveksler ved at anvende fjernvarmen til at opvarme dit brugsvand, samt at du kun opvarmer dit brugsvand, når du har brug for det. Derved opnår du en besparelse ved, at fjernvarmen er billigere end elforbruget til at opvarme dit brugsvand. Derudover opnår du en besparelse, da du ikke vil have et depot af varmt vand, som skal bruge energi på at blive holdt varmt. Det er nemlig sådan, at størstedelen af energiforbruget til varmtvandsbeholderen går til at holde vandet varmt.

Ønsker du at anvende en varmeveksler, så skal du naturligvis ikke tænke på at skulle montere den selv. Så hvis det lyder som noget for dig at spare penge, så kan du her få installeret din egen varmeveksler.

Sådan fungerer en varmeveksler

Det er ligegyldigt, hvor meget vand du bruger, da varmtvandsbeholderen altid indeholder den samme mængde af varmt vand, også selvom du ikke bruger det. En varmeveksler varmer først vandet op, når du tænder for den varme hane. Med andre ord, så vil du aldrig løbe tør for varmt vand, hvilket du kan risikere at gøre, hvis du bruger for meget vand fra din varmtvandsbeholder.

Du undgår desuden også de sundhedsmæssige udfordringer, som der kan opstå ved vand, der bliver opbevaret i en varmtvandsbeholder. Udover at du kan få en varmeveksler til dit brugsvand, så kan en varmeveksler også anvendes til at opvarme vandet i dine radiatorer samt gulvvarme.

Du kan altså spare penge på at udskifte din varmtvandsbeholder med en varmeveksler, og samtidig få et mere kontrolleret vandforbrug.

Relateret Artikler

Gør haven klar til forår og sommer

Gør haven klar til forår og sommer

Når nattefrosten endelig begynder at stilne af, kribler det i manges fingre for at komme ud at arbejde i haven. For det er nemlig på denne tid af året, hvor jorden endelig begynder at være blød nok til, at man kan arbejde med den – og kan komme i gang med at plante...

De bedste Aroma mærker? Få svaret her!

De bedste Aroma mærker? Få svaret her!

Savner du et godt sted at købe aroma online, og vil du helst købe af en pålidelig dansk forhandler, der har gode aroma mærker, du kan vælge imellem? Så er Aromaland.dk butikken du har ledt efter. Forhandleren har et bredt og velassorteret udvalg klar til levering, og...

Hvad du behøver at vide om at blive vinduespudser

Hvad du behøver at vide om at blive vinduespudser

Blog Introduktion: Vinduespudsere er en vigtig del af bygge- og vedligeholdelsesindustrien. Uden dem ville vores hjem og virksomheder ikke se helt så pletfri eller indbydende ud. Men hvad kræver det at blive en? Og hvor lang tid tager det? Lad os se på, hvad du har...