Spar på kræfterne med leje af motorbør

Står du overfor et anlægsprojekt, hvor du skal grave en masse jord op? Det kan også være, at du er landmand, som vil udnytte sommeren til endelig at få færdiggjort et projekt ved staldene eller ude på marken. Eller måske er du bare en ambitiøs DIY-type, der står overfor drømmeprojektet i haven?

Hvad end din situation er, så læs med her for at finde ud af, hvorfor leje af motorbør kunne være en fordelagtig løsning for dig.

Tag vare på dig selv med leje af motorbør

Sommeren er den perfekte anledning til at få ordnet de ting, som har været i stilstand gennem vintermånederne. Nogle bruger sommeren på at slikke sol og dase eller til at flyve sydpå, men for de flittige typer er der mulighed for at udnytte sommerens lange og lyse dage.

Hvis du er en flittig type, der ikke kan sidde stille og bare må have gang i et projekt, så er denne sommer helt sikkert ingen undtagelse. Overvej leje af motorbør hos EC Maskinudlejning, så du sparer tid og besvær, når du går i krig med projekterne.

Minimer besvær med motoriseret trillebør

Have- og udendørsprojekter kan være både krævende og hårdt arbejde, og man bør bestemt ikke kimse af den belastning, det kan have på ryggen, når man skal bære de store mængder jord, halm eller grene.

Trillebøren er et fantastisk redskab til transport, men kræver stadigvæk mange kræfter at skubbe, når den er fuld. Mange er nok ikke klar over, at man faktisk med leje af motorbør EC Maskinudlejning kan spare sig selv for alle de anstrengelser og gøre sit for, at ryggen holder hele livet ud.
Med leje af motorbør sparer du dig selv for besværet med at skubbe trillebøren, når den kan køre af sig selv.

Kraftfuld motor sparer dig kræfter og besvær

Motorbøren er udstyret med en motor, der kan køre op til 8 km i timen og med en lastekapacitet på 700 kilo, som svarer til ca. 400 liter. Det siger sig selv, at du med leje af motorbør sparer din ryg for at bære en masse kilo, men også at du vil spare en masse tid ved ikke hele at skulle gå frem og tilbage.

Med leje af motorbør lader du motoren gøre det krævende arbejde for dig, så du kan koncentrere dig om det sjove og samtidig sørge for, at din ryg holder hele livet ud.