Spar penge på din elregning – så let er det!

22. december 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Der er mange udgifter forbundet ved at bo på egen hånd. En af de udgifter, det er elregningen. Den afhænger naturligvis af dit forbrug. Men vidste du, at der findes måder, som kan hjælpe dig med at spare en hel del penge på din månedlige elregning? Du kan med fordel læse med videre, hvis du kunne tænke dig at finde ud af, hvor let det egentlig er.

Skift fra gløde- og halogenpærer til LED pærer

LED lys er blevet særdeles populært de seneste par år – og hvordan kan det så lige være? LED belysning har nemlig et ganske lavt strømforbrug, hvilket vil sige, at der er mange penge at spare på din elregning, hvis du skifter en almindelig glødepære ud med en tilsvarende LED pærer.

Denne form for belysning er samtidig utrolig holdbar, hvilket vil sige, at du ikke skal skifte belysningen ud lige foreløbig. Du sparer altså også penge på den facon.

Tænk over, hvordan du vasker tøj

Tøjvask er en af de helt store strømslugere i hjemmet. Derfor bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vasker dit tøj, hvis du kunne tænke dig at spare på elregningen i dette område. Du kan eksempelvis vaske ved lavere temperaturer, tørre dit tøj udendørs fremfor i tørretumbleren samt huske at fylde vaskemaskinen helt op ved hver vask.

Husker du at slukke dine standby apparater?

Rigtig mange apparater såsom TV, radio og lignende elektronik står på standby og er altså tændt i baggrunden, på trods af at du har slukket dem. Det vil altså sige, at apparaterne bare står og bruger strøm, hvilket hurtigt kan blive en dyr affære, hvis du har mange standby apparater. Her kan du med fordel huske dig selv på at slukke på kontakten for dit TV fremfor blot at slukke på fjernbetjeningen, således at det slukker helt.

Relateret Artikler

Empire – smukt porcelæn fra Bing og Grøndahl

Empire – smukt porcelæn fra Bing og Grøndahl

Tilbage i 1904 tegnede en mand ved navn Harriet Bing, som var gift med Bing og Grøndahls direktør, det velkendte Bing og Grøndahl empire stel. Den karakteristiske stelform med skæl lancerede B&G i forbindelse med en udstilling i 1888, og Empire stellet er et af de...

Drømmer du om at få en ny bolig?

Drømmer du om at få en ny bolig?

Uanset om du gerne vil flytte på grund af spændende karrieremuligheder i en anden del af landet eller bare trænger til nye omgivelser, kan der være meget at forholde sig til, når du overvejer at flytte ind i et nyt hjem. For at skabe lidt overblik er der her tre...

Det skal du vide, hvis du er på udkig efter en dobbeltseng

Det skal du vide, hvis du er på udkig efter en dobbeltseng

En dobbeltseng er et populært valg, når det kommer til køb af seng. Er du selv på udkig efter en dobbeltseng? Så kan du drage nytte af denne guide. Her får du nemlig en række gode råd til køb af dobbeltseng. Guiden indeholder samtidig væsentlig information, som kan...