Spindleruv Mlyn – perfekt skiområde til både børn og voksne

Har du og din familie snakket om at tage på skiferie her til vinter? Har i prøvet det før, men overvejer i en helt ny destination? Så kan i altså med stor fordel overveje at tage til Spindleruv Mlyn, som er både den største og mest populære skidestination i hele Tjekkiet. Spindleruv Mlyn er desuden helt perfekt til netop familier, der ønsker at tage på skiferie sammen. Området byder nemlig på en lang række forskellige pister, der alle egner sig til skiløbere på forskellige niveauer – altså kan i stå på både blå, røde og sorte pister. Derudover er der i Spindleruv Mlyn også en masse underholdning for børn. Kunne det således være en skidestination, i kunne overveje? Så bestil jeres næste skiferie til Spindleruv Mlyn allerede i dag!

God og tryg skiskole, der har danske instruktører

Spindleruv Mlyn er ligeledes perfekt til børnefamilier, idet du har mulighed for at sende dine børn i en skiskole, der har danske instruktører. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig det mindste om, hvorvidt dine børn forstår deres instruktører. Det giver en stor tryghed hos både dig som forælder, men ligeledes for dine børn. Alle holdene i skiskolen i Spindleruv Mlyn giver desuden plads til både sjov og læring, hvorfor en typisk dag består både af praktisk og lærerig snak samt en masse hyggesnak, og du kan derfor også være helt sikker på, at dit barn vil få det som blommen i et æg. Er der desuden nogle af de voksne i jeres familie, der ønsker at få en skiinstruktør i en dag eller to, så er der ligeledes mulighed for det.

Spindleruv Mlyn – et varieret skiområde til hele familien

Det er ikke blot et stort og populært skiområde, men det er ligeledes et yderst udfordrende skiområde for dem, der netop søger udfordringer og adrenalin. Terrænet i Spindleruv Mlyn er nemlig varieret, og du har hele 25 km pister at udfordre. Derudover tilbyder Spindleruv Mlyn ligeledes 2 snowparker for alle dem i familien, der ønsker at prøve kræfter af med blandt andet halfpipes, J-bars og boardercross tracks eller snowboarding.

Sidst, men absolut ikke mindst, finder du i Spindleruv Mlyn også 75 km velplejede langrend løjper, som er perfekte til alle dem i familien, der ønsker at stå på langrend ski. De forskellige pister og løjper i hele skiområdet er desuden både nemme og hurtige at komme frem og tilbage til med den gratis skibus.