Start firmæts online tilstedeværelse med en WordPress-side

WordPress er et CMS-system (eller bare CMS, da S’et står for system), du kan sætte din virksomheds hjemmeside op i. WordPress er et meget fleksibelt system, hvor du har adgang til at ændre i mange forskellige ting. Din WordPress-hjemmeside kan du udvide med plugins, der giver dig nogle nye funktioner, eller du kan få siden til at tale sammen med de andre systemer, som du bruger i virksomheden, ved at hente integrationer.

Firmaets hjemmeside skal kunne noget

Egentlig er WordPress også nemt at komme i gang med, da du hurtigt kan sætte en nogenlunde flot side op ved at vælge et tema, og at lave og udgive blogindlæg er heller ikke svært. Nu driver du dog en virksomhed og vil formentlig gerne have noget, der giver indtryk af, at det var svært at sætte op. I sådan en situation skal du så på jagt efter en WordPress-udvikler – læs mere hos 1902software.dk.

Få en end-to-end-løsning hos en WordPress-udvikler

En udvikler kan hjælpe dig med en end-to-end-løsning, hvilket vil sige, at de holder dig i hånden hele vejen lige fra den tidlige samtale om, hvad din hjemmeside skal kunne, og hvordan den skal se ud, til at sætte den op både visuelt og teknisk. Og når du en gang imellem oplever problemer med din WordPress-side (fx fordi systemer, den spiller sammen med, er opdateret), kan de også hjælpe dig.

Få en optimeret WordPress-side

Nu er det ikke nok, at din side bare visuelt er flot, eller at den er brugervenlig eller har fængende indhold. Alle de ting er selvfølgelig også vigtige, men bag brugergrænsefladen er der en række ting, der kan optimeres for at få WordPress-siden til at køre bedre, hvilket i det lange løb gør, at din side får bedre placering i søgeresultater på fx Google. De optimerende arbejdsgange kaldes teknisk SEO.

Teknisk SEO kræver et forkromet overblik

Bl.a. kan det være ting som at reducere billeders filstørrelser, så de loader hurtigere, og gøre brug af ting som metabeskrivelser. At fjerne uønskede plugins kan også gøre siden mere attraktiv. Det store, forkromede overblik over, hvordan du får en WordPress-side til at tiltale både menneskelige brugere og søgemaskiner, finder du hos en WordPress-udvikler. Hvad så, hvis du ønsker at sælge ting online?

Sæt webshop op med WooCommerce

WordPress kan du udvide med pluginnet WooCommerce, så du kan sætte en webshop op. Så hvis du længe har drømt om at komme i gang med salg online i stedet for kun at sælge fra en fysisk butik, ligger det lige til højrebenet at udvide en allerede eksisterende WordPress-side med en webshop sat op i WooCommerce. Igen: Du behøver ikke nørde med noget selv, du kan få hjælp til opsætning.

Hav nemt ved at redigere indhold

Selvfølgelig ville det være rart selv at kunne udgive og redigere indhold på din side, uden du behøver nogens hjælp. Rækker du ud efter en WordPress-udvikler, kan de sørge for at give dig en side, der både er nem for besøgende at bruge, og som har en intuitiv grænseflade for dig som administrator.