Tag på en længe ventet udenlandsrejse

Majoriteten af danskerne har p.t. ferie. Det er for mange typisk lig med at rejse en eller to eller tre uger til udlandet. Det var man desværre relativt forhindret i at føre ud i livet sidste års sommer grundet den verdensomspændende coronavirus. Derfor er der mange, der vælger at løbe risikoen i år pga. savnet.

Costa del Sol

Der er ikke så få feriemål for danskerne. Der er selvfølgelig egentligt omtrent lige så mange som for resten af verden, men i og med Danmark har det relativt fornuftigt økonomisk og ikke er placeret i den absolutte udkant af verdenskortet – selvom Jorden sådan set er rund – vil det ikke være en vanskelighed at rejse hvor som helst du vil med familien. Et populært rejsemål hvert år uanset verdenssituation er costa del sol. Det er et solrigt sted i Spanien, som i forvejen ikke går ned på turister. Der er dog også behov for turisterne i det solberigede land. De har som så mange andre lande lidt under pandemikrisen, hvilket betyder, at de i særgrad har behov for et tilbagevendende publikum i form af turister med penge. Af den grund skal du dog ikke føle dig obligeret til at spendere hele opsparingen på restaurantbesøg og impulskøb, så snart du når lokationen. Du skal bare sørge for at nyde din ferie

Type af rejse

Hvis du vælger at rejse til costa del sol, skal det også besluttes, hvorvidt det skal være en badeferie med fem dage ved poolen og på stranden, en kulturferie med intens kulturberigelse og oplevelse samt eventyr, eller om det skal være en langtidsrejse på typisk tre uger eller længere. Hvis det er en ferie med små børn, passer en badeferie som regel perfekt til at afbræk fra hverdagen. Kulturferie passer bedre til familier med ældre børn.