Tilflytterguide til København

Går du med tanker om at flytte til den vidunderlige hovedstad? Så læs med her hvor vi giver dig den ultimative tilflytterguide, så du hurtigt kan føle dig, som en del af byen.

Lær de forskellige områder at kende
København består af en lang række af forskellige bydele. Dette tæller fx Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg. Allesammen bydele, som hver især har deres egen unikke egenskaber at byde på. Bliv klogere på bydelene og hvad som rører ved at klikke ind på Frederiksberg Netavis, hvor du kan læse lokale nyheder – og få et solidt indblik i om både kultur, lokalpolitik og meget mere.

Skab et netværk

Hvis du endnu ikke kender nogle i hovedstaden, så kan det hele pludselig føles mere uoverskueligt. Derfor er det en god idé, at du noget som af det første etablerer dig et netværk. Dette kan fx være i kraft af studiet, arbejdet eller gennem nye hobbyer. Tilmeld dig fx en løbeklub eller noget kreativt, hvor du kan møde mennesker med samme interesser som dig. Når du får skabt dig et netværk, så vil du pludselig føle dig som en større del af byen.

Brug byen

Kom ud og oplev samt udforsk byen og dens mange facetter. Dette kan fx være igennem diverse kulturarrangementer, men også gratis seværdigheder. Dette kan gåture rundt om søerne eller en picnictur i Botanisk Have. Hvor mere du begynder at bruge byen, hvor mere vil du med tiden også føle dig tryg.
Der sker altid noget i København – uanset hvilken interesse, som du har. Det handler blot om at finde tingene – og det er her igen en netavis vil være nyttig.

Det er altid let at komme rundt i København på grund af de gode offentlig transport muligheder såsom med bus og metro. Uanset hvad klokken viser, så er det muligt at komme rundt i byen.