Tips til den gode ferie på hesteryg

Har du en forkærlighed for ridning og kunne du godt tænke dig at komme på en ferie, der er lidt anderledes, end det du har prøvet tidligere? Så er riderejser med garanti noget lige for dig.

Heste er heldigvis et af de dyr, du kan finde rundt omkring i hele verden, så uanset om du er til safari i Afrika, afslapningsferie i Europa, spændende kulturer i Asien eller vilde oplevelser i Syd- eller Nordamerika, så kan det hele opleves på hesteryg. Herunder kan du læse nogle tips og tricks til at få den bedste ferie på hesteryg.

Find ud af hvad du vil

Du kan som nævnt ovenover komme på riderejser i hele verden, men der er meget stor forskel på at ride på de franske strande eller en intens ridetur i Mongoliet. Derfor er det vigtigt at finde den rigtige destination og undersøge, hvad du kan opleve, når du ikke sidder på hesten. Forberedelse er ofte en rigtig god ting til den bedste ferie, og her er riderejser ingen undtagelse.

Find det rigtige niveau for dig

For at gøre en riderejse til den allerbedste oplevelse for dig, så er det vigtigt at finde det helt rigtige niveau for dig. Det bliver ganske enkelt bare sjovere, hvis alle i gruppen rider på nogenlunde samme niveau.

Mange selskaber inddeler oftest deres rejser i forskellige niveauer, og den klare anbefaling herfra er at finde et passende niveau. Det er ikke lige så sjovt, hvis niveauet er for højt eller for lavt for dig og de personer, du rejser med.

Er du i tvivl om dit niveau, så snak med arrangøren som sikkert kan guide dig mod det rette niveau.

Find den rigtige virksomhed ved pakkeløsninger

Foretrækker du at købe en samlet pakkeløsning for din riderejse, så du slipper for al bøvlet, så er det vigtigt at finde den rigtige virksomhed til din tur. Led derfor efter en virksomhed der har et stort udvalg af destinationer, da dette oftest kan være et tegn på, hvor professionelle de er.

Dernæst er det naturligvis altid en god idé at tjekke anmeldelser, som virksomheden har fået fra andre kunder. Det er altid en god indikator på serviceniveauet og den generelle standard.

Sidst men ikke mindst er det en god idé at vælge en virksomhed, der er en del af rejsegarantifonden, hvis du er en bekymret sjæl. Dermed er du godt sikret, hvis uheldet skulle være ude.