Trænger dit kontor til ny indretning?

Kontoret skal være optimalt når man bruger meget af sin hverdag der

Skab det mest optimale arbejdsmiljø på kontoret med de rette velovervejede gardinløsninger, funktionel solafskærmning og effektive produkter til akustik. Med den tid du tilbringer på din arbejdsplads, er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt. Kender du det, solens stråler står direkte ind på skærmen og varmen på kontoret generer og går ud over produktiviteten? Få den rette solafskærmning der kan regulere lysets indfald og temperaturen når I laver jeres kontorindretning og undgå lysrefleksion i computerskærmen med lamel gardiner eller persienner. Indeklimagardiner er særligt egnede til lokaler med store vinduer, hvor kulden oftest mærkes.

 

Inspiration til kontorindretningen

Der findes et hav af muligheder til kontorindretning. Det er derfor vigtigt at du tager højde for materialevalg og kvalitet. Få inspiration til former, farver og modeller. Skab et fantastisk arbejdsmiljø både i forhold til belysning, men også i forhold til akustikken. Mange virksomheder døjer med dårlig indeklima. Ved at vælge de rigtige tekstiler, fjerner du dårlig lugt og bakterier i luften og hermed sænker i sygefravær. Living Art har i mange år hjulpet virksomheder med at styrke deres arbejdsmiljø med en optimal indretning.

 

Rumdeling i storrum

På mange arbejdspladser er der behov for gardiner eller solafskærmning. Flere og flere virksomheder satser på storrumslokaler og facader med mange vinduer. Desværre giver det nogle udfordringer i forhold til belysningen, akustikken og energibesparelsen. Noget tyder på, at det er ødelæggende for produktiviteten. Det kan heldigvis løses på mange måder og en af de mest fleksible metoder er med gardinløsninger. Hos Living Art er der flere gardiner til kontorindretningen, der passer til opgaven. F.eks. er lange gardiner af tekstiler fra gulv til loft rigtig flotte og stoffet stopper lydens refleksioner. Ved at dele rummet op med gardinstof, føles rummet mindre og de kraftige lyde bliver holdt tilbage. Skal du i gang med kontorindretning, så tag fat i Living Art.

 

Professionel opmåling og tilbud

Når i skal have nye gardiner, markiser eller anden form for solafskærmning til din virksomhed, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor de skal hænge. Derfor giver det god mening at få besøg af dygtige erhvervskonsulenter fra Living Art. Processen starter indledningsvis med en uforpligtende samtale hvor der gennemgåes jeres ønsker og hvor der efterfølgende vil komme et løsningsforslag. Hos Living Art ønskes et tæt samarbejde, om at finde den bedste kontorindretning der passer til din virksomhed. I får altid individuel rådgivning til konkurrencedygtige priser, for ingen sager er ens. Living Art klarer efterfølgende hele processen fra opmåling til montering.

Besøg Living Art hjemmeside og læs mere, samt bestil et uforpligtende besøg med det samme med henblik på din kontorindretning.