Træpiller Fyn – en miljøvenlig måde at varme på

Mangler du noget, der kan hjælpe dig med at fyre op? Ønsker du den mest miljøvenlige løsning? Så bør du tage et kig på, hvad træpiller Fyn tilbyder.

Træpiller produceres af sammenpresset savsmuld og træspåner, og de anvendes som brændstof til eksempelvis opvarmning af huse. De fleste træsorter kan brugs til at lave træpiller, men typisk bruger man gran, fyr og bøg. Træpiller Fyn produceres ved at blive findelt i en hammermølle. Derefter varmes det op til omkring 70 grader, der gør, at det udgiver lignin, som er træets naturlige lim, der senere bruges til at binde den pressede træmasse sammen til træpiller. Dermed består pillerne i mange tilfælde udelukkende af rene råvarer uden tilsætningsstoffer.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af træpiller Fyn.

Skån miljøet med træpiller Fyn

Træpiller Fyn er et CO2-neutralt brændstof, som derved ikke bidrager til øget drivhuseffekt. Pillerne afgiver samme mængde af CO2, som træet har optaget i skoven, eller som det ellers havde afgivet, hvis det fik lov at ligge og rådne i skoven. Derfor er træpiller Fyn et miljørigtigt alternativ til opvarmning med elvarme eller fyringsolie. Dette brændstof anvendes til afbrænding træpilleanlæg, og som næsten ingen affaldsstoffer frigiver udover aske. Udover at skåne miljøet, så kan du spare helt op til 60% af din nuværende varmeregning, hvis du skifter dit olie- eller gasfyr ud med et pillefyr. Har du elvarme, kan besparelsen kommer helt op på 70%. Der er altså flere gode grunde til at bruge træpiller Fyn.

Stort udvalg af træpiller i højeste kvalitet

Der er mange forskellige varianter og brands at vælge i mellem, hvis du skal finde de helt rigtige træpiller Fyn. Du kan eksempelvis vælge Blue Point-træpiller, som er danskproducerede med et lavt aske- og vandindhold. Desuden er de i høj kvalitet men samtidig billige. Du kan også vælge Stockhorvan-piller, som er produceret efter en dyr fremstillingsproces og efter strenge krav, som sikrer et biobrændsel i højeste kvalitet. Vida-træpiller er også yderst fortrukket, da de kun er produceret af svenske råvare af topkvalitet. Der er altså masser at vælge i mellem, og du kan med stor fordel tage et kig på udvalget og finde de træpiller Fyn, som opfylder dine krav.