Udelivet i Rødovre

Rødovre er en by af mange kvaliteter såsom skøn natur. Byen har nogle idylliske naturområder heriblandt Damhussøen. Ved søen finder man arealer i naturskønne omgivelser, som er et idealt sted at sætte sig med en kop kaffe eller is og nyde udsigten ud over søen. Udelivet i Rødovre by er noget der bliver vægtet højt og der er derfor mange cykelstier samt udendørs fitness alle kan benytte sig af. Derudover er der også mange legepladser placeret forskellige steder i byen. Vestvolden er også værd at besøge. Her er der flot natur, spændende historie og masser af mulighed for motion. Mere viden om Rødovre findes her.

Kunst og historie i Rødovres natur

Rødovre har en række attraktioner at byde på. I forbindelse med Vestegnens Kulturuge i 2016 byggede kunstneren Thomas Dambo 6 kæmper af genbrugstræ, som står ‘gemt’ ved skov, sø og bakketop på udvalgte steder på Vestegnen. Heriblandt byggede han, Sovende Louis, som er en stor liggende statue i Rødovre. Et af byen varetegn er Ejbybunkeren, som er en gammel bunker forvandlet til et militærmuseum. Her dykker man ned i gamle historier om Rødovre. Derudover er der Heerup Museum, som er et lille museum der ligger idyllisk og flot ved en af Rødovres ældste bygninger, Rødovre gård.

Aktivitet i Rødovre

SuperEvent i Rødovre er stedet hvis man søger underholdning og aktivitet på højt plan. Her finder man forskellige udfordringer, spil og aktiviteter både til voksne og børn. SuperEvent er det oplagte sted til både børnefødselsdag, polterabender, teambuilding mm. Til dem der er mere til shopping, har Rødovre også det. Byen har nemlig et stort shoppingcenter, også kaldet Danmarks bedste shoppingcenter, til dig der ønsker at kigge på butikker. Centret indeholder 160 butikker og er beliggende i hjertet af Rødovre.