Udviklingen i Vejle

Vejle har igennem utrolig mange år været samlestedet for utrolig mange ting. Det er blandt andet vejle som mange år i streg er blevet kåret til Danmarks bedste handelsby, og det er det af flere grunde. Den væsentligste årsag må dog være byens fantastiske placering, hvor Vejle ligger helt ud til Kattegat, hvor Vejle fjord går helt ind centralt i byen. Dette har gjort det meget nemt for mange skibe, og komme ind til byen, hvor Vejle generelt med Esbjerg altid har betydet meget i forhold til handel. Det betyder også at byen generelt altid har haft en stor betydning i Danmarks historie. Byen i dag er utrolig flot med en meget dejlig natur med fjorden som nævnt går ned igennem byen. Man har i længere tid forsøgt at gøre byen mere og mere attraktivt for de mange rejsende som beboere, som besøger Vejle. Til dette har man lavet en række projekter som man håber, vil kunne øge interessen for bosættelse i Vejle i fremtiden. Læs mere om Vejles planer for fremtiden lige her!

Øget fokuspunkter i byen Vejle

Noget af det som man specielt sætter i fokus, er midtbyen, som man ønsker at gøre mere levende både dag og nat. Til dette er der mange forskellige forslag, men den overordnede vision er at gøre byen mere oplevelsesrig og mangfoldig. Alt dette vil man gøre ved at sætte livet, arkitekturen. Kulturen og fællesskabet i Vejle i større fokus. Dertil har man håbet om at de besøgende ønsker at komme igen, og måske eventuelt bosætte sig i den fantastiske by.

Vejle by vil gøre det mere attraktivt og flytte til

Byen har selvfølgelig også nogle mål, og de mål er blandt andet og få et større butiksmix. Det betyder man vil have flere cafeer, restauranter og specialbutikker, som netop vil kunne give mere liv i byen både dag og nat. I Vejle vil man også gøre det mere attraktivt i forhold til bosættelse, hvor man ønsker der skal være muligheder til alle. Det gør man igennem flere forskellige boligtyper med forskellige prisklasser. Alt i alt er vejle altså en by i fremskridt, som helt bestemt er et besøg eller flere værd!