Undgå indkøb og madplan med måltidskasse

Ønsker du at gøre madlavningen nemmere? Hader du indkøb og at skulle spekulere i, hvad der skal laves til aftensmad? Så bør du prøve en måltidskasse.

Specielt for børnefamilien er en måltidskasse en stor fordel, da børnene skal hentes, lektier skal laves og børnene skal puttes. Med en måltidskasse gør du hverdagen meget lettere og skaber mere tid med familien. Det sunde og lækre mad kommer nemlig færdiglavet til dig. På den måde slipper du for at at udtænke en madplan for ugen, da du blot kan vælge hvilke af de 9 forskellige retter, I skal have på ugens fem dage. Det hele er vasket og snittet for dig, og det skal altså bare ind i ovnen. Her kan du bruge tiden på at slappe af, tage en lur, læse en bog eller noget helt andet efter en lang og travl dag. Du kan altså med god grund prøve at få en måltidskasse lige til døren og opleve en lettere hverdag.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste måltidskasse.

Vælg den måltidskasse der passer til dig

Der er nogle forskellige måltidskasser at vælge imellem – en familie kasse kun med aftensmad, en vægttabskasse med alle dagens måltider og en hverdagskasse, hvor du vælger, hvor mange af dagens måltider du vil have. Retterne varierer meget og her tages også inspiration fra flere dele af verden. Derfor kan du vælge både dansk, indisk, thai og meget andet. Fælles for dem alle er, at alle varerne er af højeste kvalitet, og at de alle har samme formål for at skabe en lettere hverdag.

Vægttabskassen er kaloriekontrolleret, alt efter om du er mand eller kvinde. Her får du altså et bestemt antal kalorier om dagen, og mængden er afgørende. Du finder altså også retter med pasta, burger og diverse sovse i denne måltidskasse.

Børnepakken er generelt meget børnevenlig. Her finder man meget forskellige at vælge imellem – alt fra suppe til fisk og pasta. I netop denne måltidskasse er der også sørget for, at børnene får nogle grøntsager, hvilket er vigtigt. Her kan hele familien altså være med, og I vil med garanti elske retterne.