Væg til væg-tæpper højner oplevelsen for dine kunder

16. august 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Glade kunder og medarbejdere er livsnødvendig for alle virksomheder, uanset hvilken branche de befinder sig i. Det giver lidt sig selv, men det er ikke nødvendigvis alle, der tager de nødvendige skridt for at sikre det – og det er en fejl.

Hvis du har mange medarbejdere eller kunder, hvor der er en eller anden form for støj i løbet af en arbejdsdag, så skulle du overveje at få tilført væg til væg-tæpper for at højne oplevelsen for både medarbejdere og kunder.

Passer ind til mange brancher

Hvad end det er til restauranter, hoteller, kulturhuse eller ganske enkelt til kontorer, så er væg til væg-tæpper et rigtig godt valg, da det fjerner mange af de udfordringer, som disse brancher kan opleve.

Gulvbelægning skal naturligvis være flotte at kigge på, men det er mindst lige så vigtigt, at de er behagelige at gå på, at de er slidstærke og at de dæmper lyden i et lokale, og det kan alt sammen krydses af, hvis du vælger at benytte dig af et væg til væg-tæppe.

Det er især deres lyddæmpende egenskaber, der kommer mange virksomheder til gode, da man simpelthen ikke kan undgå at støjen nogle gange bliver for høj, hvad end det kommer fra telefonopkald, samtaler, fodtrin eller noget helt fjerde.

Det er dog ikke kun dine medarbejdere og kunder, der bliver glad for et væg til væg-tæppe. Det har nemlig også flere egenskaber, som vil komme pengepungen til gode i længden.

Først og fremmest er de billigere at fremstille end alternativer som tæppefliser, og deres slidstærke funktion gør også, at de kan holde sig pæne i rigtig mange år, selvom de betrædes dag ud og dag ind.

Dernæst er de varmeisolerende, hvilket på ingen måder er ligegyldigt i et land som Danmark, hvor vinteren især godt kan blive en kold omgang, og så skal varmen nok ikke skrues lige så højt op.

Sidst men ikke mindst er vedligeholdelsesomkostningerne lave, da en solid omgang støvsugning oftest er nok til at holde tæppet rent og flot.

Relateret Artikler

Uldhuset sælger smukke strikprodukter i skandinavisk design

Uldhuset sælger smukke strikprodukter i skandinavisk design

Uldhuset har et stort udvalg af smukke og spændende strikkede uldprodukter. Produkterne er i smukke nordiske designs og sælges til super gode priser. Der finder du alt, hvad hjertet begærer i uldtrøjer, windstoppere, cardigans, sokker og huer fra blandt andet NORWOLL...

Hvad er kombucha?

Hvad er kombucha?

Hvad er Kombucha? jamen meget simpelt forklaret, så er kombucha en te, som har en lettere sur eller en sød smag. Drikken smager generelt rimelig gæret specielt i Europa. Man kan dertil tilføje nogle forskellige smage igennem frugt eller juice. En kombucha te kan...

Skovhuus strik bluser til enhver garderobe

Skovhuus strik bluser til enhver garderobe

Er du vil med Skovhuus strik bluser? Så ved du også, at de hører til i enhver garderobe. Det er der i hvert fald mange, der er enige om. Og det er blandt andet gældende, fordi der er så mange forskellige udbydere af strik trøjer. Det betyder nemlig, at der er strik...