Vælg Beauty Boosters til din næste skønhedsbehandling

Hos Beauty Boosters kan du få lavet, der kan elevere dit look, og hjælpe dig med at føle dig godt tilpas. De har saloner i både København, Frederiksberg, Nordsjælland, og Aarhus, så du nemt kan finde en salon nær dig. Du kan også få lavet dine yndlingsbehanding sammen med en veninde. Alternativt kan dig og din veninde også få lavet hver jeres behandling på samme tid, og på den måde både spare tid og penge. Hvis du er interesseret i en professionel beauty behandling til fornuftige priser, så følg linket her, og læs meget mere om de forskellige behandlingstyper og muligheder hos Beauty Boosters

Hos Beauty Boosters kan du få en professionel styling til særlige begivenheder

Hos Beauty Boosters er der mange behandlinger at vælge imellem. Du kan blandt andet få lavet en professionel styling. Dette indebærer at skabe et bestemt look, der passer til temaet eller stemningen for dit event.. Beauty Boosters professionelle stylister arbejder sammen med dig for at skabe et look, der opfylder dine individuelle behov og præferencer. Event styling kan omfatte valg af farver samt andre særlige detaljer. Beauty Boosters professionelle stylister hjælper også dig med at skabe et sammenhængende look til din begivenhed ved at koordinere elementerne og sørge for, at alle dele fungerer sammen for at skabe et harmonisk og attraktivt samlet look. Professionel eventstyling omfatter styling af hår, negle og makeup for at fuldende det ønskede look. I sidste ende vil deres professionelle event styling hjælpe med at bringe din vision til live og sikrer, at du får en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt Beauty Boosters, og vælg imellem en række professionelle behandlinger

Hos Beauty Boosters kan du vælge mellem en række forskellige behandlinger. Du kan for eksempel booke tid hos Beauty Boosters frisør, hvor priserne starter fra 449, således at alle kan følge med. Du kan også få lavet et lash lift, hvilket giver dine naturlige øjenvipper en forbedret, længerevarende krølle. Det indebærer, at man bruger en permanentopløsning og curlingstænger til at forme vipperne, så de får et naturligt buet udseende, der kan vare op til 8 uger. I modsætning til traditionelle lash extensions eller falske vipper bruger et lash lift dine egne ægte vipper, hvilket gør dem til et sikkert og langvarigt alternativ til traditionelle vippebehandlinger. Lash Lifts kan også kombineres med en farvebehandling, som tilføjer farve og definition til vipperne, så de fremstår tykkere, mørkere og længere.