Vælg de bedste hundefoder mærker til familiens pelsede ven

29. november 2021

Sponseret indlæg

Det er ikke for sjovt, at hunden også bliver kaldt menneskets bedste ven. Omkring 20% af Danmarks befolkning holder en eller flere hunde i deres hjem og for mange er hunden en ligeså stor del af familien som alle andre. Vi ønsker at passe på vores hunde så godt vi overhovedet kan, hvorfor vi også ønsker at fodre dem med det bedste foder, der er at finde på markedet. Valg af hundefoder kan dog være svært, eftersom der findes mange mærker at vælge imellem. Typisk vil ens dyrlæge anbefale et bestemt hundefoder mærke, men nedenunder findes en liste over nogle hundefoder mærker, hvor kvalitet er vægtet højt.

 

Forskelligt slags foder fra forskellige hundefoder mærker

Der findes mange varianter af hundefoder og især tørfoder er meget normalt at servere for sin hund. Vær dog opmærksom på, at man ofte også kan få hundefoder, der er frossent eller som vådfoder i pose eller på dåse. Selvom man helst skal servere det samme mad for sin hund, så kan det altså være en idé, i samråd med sin dyrlæge, at forsøge sig med både tør- og vådfoder for at finde lige præcis den slags hundefoder, der er bedst for din hund.

 

Hills hundefoder

Særligt for Hills hundefoder er, at det er et hundefoder mærke, der specielt henvender sig til hunde, der er overfølsomme over for forskellige proteinkilder i foder. Har man derfor en hund med en sart mave, er Hills hundefoder et godt mærke at vælge. Derudover har Hills også hundefoder til mange forskellige behov og følger hunden fra den er en hvalp til den er vokset eller er på en speciel diæt.

 

GourMix hundefoder

Hundefoderet stammer fra det danske mærke VetCur. Dette hundefoder mærke lægger særligt vægt på økologi og har mange års erfaring med at skabe sunde planteblandinger og olietilskud, der er særligt godt for hunden, der har problemer med enten hud, kløe eller pels. GourMix hundefoder er lavet på de allerbedste og økologiske råvarer.

 

Lily’s Kitchen hundefoder

Hos Lily’s Kitchen hundefoder er der en helt særlig filosofi bag deres hundefoder mærke – hunde er omnivore, altså altædere, hvorfor deres kost bør indeholde både kød, indmad, frugt og grønt. Samtidig er de bevidste om, at vi skal passe på vores planet, hvorfor de udelukkende benytter økologiske råvarer. Derudover bruges der ingen kød- eller benmel til at binde foderet sammen med, hvilket er med til at sikre en bedst mulig optagelse af næringsstofferne og en bedre fordøjelse.

Relateret Artikler

To situationer, hvor du kan få brug for en advokat

To situationer, hvor du kan få brug for en advokat

En advokat er en professionel, der er specialiseret i at rådgive og repræsentere klienter i juridiske anliggender. Der er mange situationer i livet, hvor det kan være gavnligt at konsultere en advokat for at sikre, at dine rettigheder og interesser bliver varetaget...

Tre vigtige sundhedstilskud, du måske bør overveje

Tre vigtige sundhedstilskud, du måske bør overveje

At opretholde en sund livsstil indebærer ofte mere end bare en afbalanceret kost og regelmæssig motion. Nogle gange kan det være gavnligt at overveje kosttilskud for at sikre, at kroppen får alle de nødvendige næringsstoffer. Et af disse afgørende tilskud er calcium....

Med den rette luftpistol kan du skyde mere præcis

Med den rette luftpistol kan du skyde mere præcis

Skydning med en luftpistol kan være en spændende og udfordrende hobby. Uanset om du skyder for sjov eller konkurrence, vil du gerne skyde ret præcist, med den rette luftpistol kan du skyde mere præcis. Men hvordan får du det optimale ud af din luftpistol? Svaret er...