Værdifastsættelse af din drømmebil

Leder du efter din drømmebil? Ønsker du at købe en bil i Tyskland? Så bør du først overveje de mange aspekter, der er i forhold til værdifastsættelse.

Mange vælger at købe bil i Tyskland, og en af grundene til dette kan være, at du kan spare penge på din bil ved at importere den fra Tyskland. Der er utrolig mange ting, som spiller ind på værdifastsættelse, og dette kan være svært at gennemskue. Hvis du kommer til at gøre noget forkert i denne proces, kan det have store konsekvenser for din registreringsafgift. Denne proces indebærer bl.a. import og påsætning af danske nummerplader, og her kan du spare usikkerheden med hjælp fra professionelle.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her meget mere information angående værdifastsættelse.

 Fordele ved at importere biler fra Tyskland

Den tyske moms og de tyske tilskudsregler gør, at det især kan betale sig at hente en nyere elbil hjem fra Tyskland. Den tyske moms er på 19%, og derfor sparer du både på moms og den avance, som den danske forhandler tjener på salg. Du kan altså spare rigtig mange penge på en lettere brugt elbil fra Tyskland. Markedet er desuden også meget større end i Danmark, og på den måde er der altså større chance for at finde en god brugt bil i den helt rigtige farve, med det helt rigtige udstyr og til en fornuftig pris.

Sådan får du din drømmebil hjem fra Tyskland

Mange vælger selv at stå for forhandling med sælger og betaling for bilen. Hvis du dog ikke er særlig erfaren i forhold til biler og forhandling, så bør du søge hjælp hos de professionelle. Her vil det prioriteres at få lavet en værdifastsættelse, således ved du lige præcis, hvor meget du skal af med, og om økonomien rækker til det. Du kan også helt selv hente bilen, og køre den hjem. Her er det dog yderst vigtigt, at du har godt styr på papirerne, og om bilen er i god stand. Hvis du dog hellere vil tage den usikre og nemme løsning, så kan du også bestille en transport og få bilen hjem til et dansk værksted, som kan tage et kig på, om alt er okay. Det kan altså både være nemt og billigt at købe bil i Tyskland, så du kan med stor fordel gå på opdagelse blandt udvalget af biler i Tyskland.