Vil du gerne holde en spa-dag for dig selv?

En spa-dag er en dag, hvor du gør noget ud af selvforkælelse. Det er en dag, hvor du gør en hel masse ting for dig selv, som er afslappende og behageligt. Men hvordan holder du egentlig en god spa-dag?

Brug nogle lækre produkter til din hud

Du kan f.eks. starte din spa-dag med at rense og pleje din hud. Lækre produkter til din hud er et must på en spa-dag. Det er nemlig rigtig rart at føle, at din hud er ren og har det godt.

Hvis du godt kan lide ansigtsmasker, så er det også et oplagt tidspunkt at lægge en ansigtsmaske på. Du kan ovenikøbet have en ansigtsmaske på, imens du gør nogle andre gode ting for dig selv såsom at tage et fodbad, ordne negle, bruge en hårkur el.lign.

Forkæl dig selv med en massage

Massage er bestemt både afslappende og behageligt. Derfor er det også en perfekt aktivitet på en spa-dag. Du kan give dig selv en massage ved hjælp af en massagepistol. Det er en nem og smart måde at få massage derhjemme på.

Det er ikke sikkert, at du har tid til at bestille en tid hos en massør, når du gerne vil holde spa-dag. Derfor er det langt mere bekvemt, hvis du har din egen massagepistol derhjemme. Så kan du også oftere forkæle dig selv.

Hør noget musik du elsker

Det er rart at gå og lytte til noget godt på sådan en dag. Derfor kan du f.eks. finde din favoritmusik frem og sætte det på en højtaler. Du kan også sætte en podcast eller lydbog i dine ører. Det kommer helt an på, hvad du er mest i humør til.

I hvert fald er det rigtig rart at gå og lytte til noget, der gør dig i godt humør.