Vil du også søge på ind på en skole i udlandet? Læs her

26. marts 2021

Sponseret indlæg

Der kan være mange fordele ved at vælge at læse i udlandet. Dit engelsk vil ofte forbedre sig drastisk, og du vil opleve at du udvikler nogle kompetencer du ellers ikke ville udvikle. Det er meget forskelligt hvornår de forskellige vælger at søge, men fælles for at søge er at det ikke altid er en nem proces.

Dette skyldes at de amerikanske og engelske skoler ofte har en del krav til ansøgningen, som adskiller sig en hel del fra kravene på de danske uddannelser. Ønsker du at læse mere om hvordan du får søgt ind på en skole i udlandet, kan du læse her.

Sørg for at få skrevet nogle gode anbefalinger

I forbindelse med at søge i USA og England, er det stort set altid en god ide at sende anbefalinger fra dine lærer med til skolen. Dette er ikke noget vi typisk gør i Danmark, og derfor bør du også spørge dine lærer i god tid.

Søg ind på flere forskellige skoler

Husk også altid at det er vigtigt at du søger ind på forskellige skoler. I særligt USA kigger skolerne på mere end bare dine karakterer, og derfor kan du sagtens få et afslag hvis de ikke kunne se dig på skolen. Af den grund kan det være en god ide at søge på en blanding af selektive skoler og mindre selektive skoler.

Husk at få oversat de vigtige dokumenter til engelsk

Udover dette er det også vigtigt at du sørger for at alle dine dokumenter er på engelsk. Dette gælder både dine anbefalinger, dit eksamensbevis og forskellige økonomiske papirer. Her kan det ofte være en god ide at få lavet en oversættelse hos en professionel dansk til engelsk oversætter, så du sikre at dine dokumenter bliver overset helt korrekt. Du kan finde en dansk til engelsk oversætter her.

Relateret Artikler

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Busser Silkeborg er en god måde at komme rundt i byen på. De er rene og komfortable og har moderne faciliteter som f.eks. WiFi, stikkontakter og aircondition. Busserne giver også nem adgang til alle seværdigheder og attraktioner i denne charmerende danske by. Uanset...

Biker boots har det hele

Biker boots har det hele

Biker boots er designet til at give den bedste beskyttelse og komfort til dem, der kører på motorcykel. Biker boots findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske snørestøvler til højtsiddende modeller med spænder eller lynlåse. Bikerstøvler er typisk...

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Frækt undertøj er den perfekte måde at krydre dit sexliv på og udforske dine frække lyster. Dette voksenlegetøj findes i mange forskellige stilarter, lige fra sexede blonde-strengs og g-strenge til frække seler og bondageudstyr. Uanset om du leder efter noget, der er...