Vil du også søge på ind på en skole i udlandet? Læs her

26. marts 2021

Sponseret indlæg

Der kan være mange fordele ved at vælge at læse i udlandet. Dit engelsk vil ofte forbedre sig drastisk, og du vil opleve at du udvikler nogle kompetencer du ellers ikke ville udvikle. Det er meget forskelligt hvornår de forskellige vælger at søge, men fælles for at søge er at det ikke altid er en nem proces.

Dette skyldes at de amerikanske og engelske skoler ofte har en del krav til ansøgningen, som adskiller sig en hel del fra kravene på de danske uddannelser. Ønsker du at læse mere om hvordan du får søgt ind på en skole i udlandet, kan du læse her.

Sørg for at få skrevet nogle gode anbefalinger

I forbindelse med at søge i USA og England, er det stort set altid en god ide at sende anbefalinger fra dine lærer med til skolen. Dette er ikke noget vi typisk gør i Danmark, og derfor bør du også spørge dine lærer i god tid.

Søg ind på flere forskellige skoler

Husk også altid at det er vigtigt at du søger ind på forskellige skoler. I særligt USA kigger skolerne på mere end bare dine karakterer, og derfor kan du sagtens få et afslag hvis de ikke kunne se dig på skolen. Af den grund kan det være en god ide at søge på en blanding af selektive skoler og mindre selektive skoler.

Husk at få oversat de vigtige dokumenter til engelsk

Udover dette er det også vigtigt at du sørger for at alle dine dokumenter er på engelsk. Dette gælder både dine anbefalinger, dit eksamensbevis og forskellige økonomiske papirer. Her kan det ofte være en god ide at få lavet en oversættelse hos en professionel dansk til engelsk oversætter, så du sikre at dine dokumenter bliver overset helt korrekt. Du kan finde en dansk til engelsk oversætter her.

Relateret Artikler

Borde er det mest brugte møbel i hjemmet

Borde er det mest brugte møbel i hjemmet

Det går ikke af moden Når man leder efter nyt eller gerne vil lave om på sin indretning, kigger man ofte på det nyeste design og vil følge moden. Men det gamle design er stadig på mode. Antikke og vintagemøbler er stadig på mode og kan købes forskellige steder blandt...

Sådan bliver alle klar til bryllup

Sådan bliver alle klar til bryllup

Et bryllup kan et være en af de største begivenheder i ens liv. Derfor vil det også for mange være en dag, som man ser frem til. For nogen vil man måske også begynde at glæde sig, allerede inden man er blevet forlovet. Men selvom ideen om denne dag altså kan florere i...

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

Sommeren er en skøn tid, som man kan fylde med sjove aktiviteter sammen med familien. Så snart børnene får sommerferie, er det bare med at komme i gang med familiekvalitetstiden. Man kan planlægge sjove ture og prøve nye ting af. Læs med her og få lidt inspiration til...