Vil du også søge på ind på en skole i udlandet? Læs her

26. marts 2021

Sponseret indlæg

Der kan være mange fordele ved at vælge at læse i udlandet. Dit engelsk vil ofte forbedre sig drastisk, og du vil opleve at du udvikler nogle kompetencer du ellers ikke ville udvikle. Det er meget forskelligt hvornår de forskellige vælger at søge, men fælles for at søge er at det ikke altid er en nem proces.

Dette skyldes at de amerikanske og engelske skoler ofte har en del krav til ansøgningen, som adskiller sig en hel del fra kravene på de danske uddannelser. Ønsker du at læse mere om hvordan du får søgt ind på en skole i udlandet, kan du læse her.

Sørg for at få skrevet nogle gode anbefalinger

I forbindelse med at søge i USA og England, er det stort set altid en god ide at sende anbefalinger fra dine lærer med til skolen. Dette er ikke noget vi typisk gør i Danmark, og derfor bør du også spørge dine lærer i god tid.

Søg ind på flere forskellige skoler

Husk også altid at det er vigtigt at du søger ind på forskellige skoler. I særligt USA kigger skolerne på mere end bare dine karakterer, og derfor kan du sagtens få et afslag hvis de ikke kunne se dig på skolen. Af den grund kan det være en god ide at søge på en blanding af selektive skoler og mindre selektive skoler.

Husk at få oversat de vigtige dokumenter til engelsk

Udover dette er det også vigtigt at du sørger for at alle dine dokumenter er på engelsk. Dette gælder både dine anbefalinger, dit eksamensbevis og forskellige økonomiske papirer. Her kan det ofte være en god ide at få lavet en oversættelse hos en professionel dansk til engelsk oversætter, så du sikre at dine dokumenter bliver overset helt korrekt. Du kan finde en dansk til engelsk oversætter her.

Relateret Artikler

Sådan gør du din grillaften dét bedre end sidste gang

Sådan gør du din grillaften dét bedre end sidste gang

Det er ingen hemmelighed, at de fleste danskere nyder en god grillaften hen på sommeren. Stemningen, vejret, hyggen og ikke mindst maden, er noget, som vi kan se tilbage på, og virkelig huske som et godt minde. Men måske er du klar til, at din grillaften bliver endnu...

Oplev fordelene ved virtuel ølsmagning

Oplev fordelene ved virtuel ølsmagning

Uanset om du er en håndværk øl entusiast, en professionel brygger, eller bare nysgerrig om hvad al den hype er omkring virtuel ølsmagning, er du kommet til det rigtige sted. I dette indlæg vil vi dække hvad virtuel ølsmagning er, hvad du kan bruge det til, hvordan det...

Derfor skal I investere i en frokostordning på jeres arbejde

Derfor skal I investere i en frokostordning på jeres arbejde

Vi gør det alle sammen hver evig eneste dag. Vi spiser frokost og mange af os medbringer også vores egen madpakke på arbejde. Dette er dog ikke nødvendigt, for med en frokostordning på arbejdet, skal du ikke sørge for at huske din egen madpakke hver evig eneste dag....