Vinreoler til enhver vinentusiast

Er du vild med vin, og går du meget op i at åbne en rigtig god flaske? Har du flere flasker stående, som venter på den helt rigtige lejlighed til at blive åbnet? Så bør du anskaffe dig nogle vinreoler.

Med vinreoler er du garanteret den fornemste måde at opbevare dine flasker på samt den bedste vinoplevelse. Meningen med vinreoler er at flaskerne ligger stabilt og roligt. Vinen har også bedst af at ligge et mørkt sted, der har en stabil temperatur. Derfor kan du med stor fordel sætte dine vinreoler op et sted, der er mørkt og omkring 15 grader. Flaskerne har også bedst af at ligge ned, da vinen hele tiden sørger for, at proppen er våd, hvilket gør den smidig og tætsluttende. Vinreoler er altså den helt ideelle måde at opbevare din vin på, og derfor bør du investere i en rigtig flot reol til dine flasker.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af vinreoler.

Vinreoler til enhver smag, som kan pryde dit hjem

Vinreoler findes i mange forskellige størrelser og designs. På den måde er der garanti for, at du finder en, der passer ind i lige præcis dit hjem. Du finder både vinreoler til væg, i stål og i træ.
Du kan med stor fordel vælge en Trend reol, som er stilsikker og i et tidløst design. Denne kan du også få specialfremstillet, således passer den de mål, du har brug for. Disse er fritstående reoler, og vælger du en lille, kan du sagtens placere den ovenpå et skab eller en hylde. Trend reoler er desuden produceret af FSC-mærket.

Du kan også vælge en Bordex reol, som også er fantastisk og fremstillet i Dark Red Meranti og sort stål. Det flotte træ har en rødbrun farve. Denne træsort stammer fra østen og minder meget om mahogni. Vinreoler fra Bordex kan også let udbygges med Connectex samleclips, som gælder både i højden og bredden. Fælles for alle vinreoler er, at de er fremstillet i yderst høj kvalitet, og de giver et helt specielt og eksklusivt udtryk i din indretning.