Find et fint billede til soveværelset

25. september 2021

Sponseret indlæg

Kunne du godt tænke dig at gøre dit soveværelse en tand mere personligt? Et soveværelse er oftest et sted, kun du og din partner holder til, og der kommer formentlig ikke så tit mange andre mennesker forbi. Men du fortjener alligevel at have et soveværelse, du holder af, og som du synes indbyder til at bruge tid der. Noget af det, der kan være med til at give soveværelset sjæl og charme, er et billede. Der er ingen regler for, hvilken slags billeder, det skal være. Måske et tryk af et bestemt motiv, du er glad for, en plakat eller noget abstrakt? Du kan gøre lige nøjagtig det, du har lyst til.

I et soveværelse er der måske ikke altid lige de helt store flader at hænge noget på. Det kan være, der er en skabsvæg, der fylder, eller også er du heldig at have vinduer, der fylder meget. Det giver et godt lys, men det gør, at der er mindre plads at hænge billeder op på.

Et, to, mange?

Når du måske ikke kan hænge et billede op på halvanden meters bredde, kan du i stedet overveje, om ikke det kunne give mening at have to mindre billeder hængende sammen. To billeder på små, kvadratiske lærreder i en lækker ramme kan give lige så meget spil og liv i rummet som et stort billede kan gøre i et tilsvarende større rum.

Når du vælger billedet, skal du først og fremmest vælge efter, hvad du synes falder i din smag, men det kan også godt betale sig at kigge på, hvilke nuancer, der er i dit soveværelse. Er det meget dæmpede, støvede farver, kan du måske finde noget i lignende farver, så det passer sammen. Men vil du skabe liv, kan du omvendt også vælge farver, der giver en masse liv og lys til rummet.

Relateret Artikler

Se fede radiator design lige her

Se fede radiator design lige her

Radiator design har udviklet sig meget i de seneste år, og der er lagt mere og mere vægt på at skabe radiatorer, der er både effektive og stilfulde. Hos Hudevad forstår de, at de udfordringer, som arkitekter står over for, når de skal indarbejde varmeløsninger i deres...